TIDAK MEMPUNYAI MODAL YANG TINGGI? Tetapi, anda ingin mengambil peluang untuk TAMBAH INCOME sebagai Team Dropship Tib Safarjal?
KAMI AKAN BANTU SEBAIKNYA..!   
Berikan kami 10 MINIT sahaja untuk berkongsi peluang ini dengan anda. Bacalah dengan teliti sehingga habis. Mudah-mudahan menjadi titik permulaan yang MENGUBAH HIDUP anda.
Jana Extra Income Dengan Menjadi Team Dropship Tib Safarjal. Jaminan Produk Organik, Asli & Berkualiti. Permintaan Tinggi.

Ramai yang terkesan akibat Pendemik COVID-19. Jika kita salah seorang yang terkesan, adalah TANGGUNGJAWAB kita untuk mengubahnya. Ada yang memilih untuk tidak berbuat apa-apa TETAPI ada yang menjadikan ini sebagai batu loncatan untuk BERJAYA. Yang manakah menjadi pilihan kita?

Jika anda memilih untuk berjaya, berikan kami kesempatan untuk berkongsi PELUANG yang mampu untuk menambah INCOME anda dari RM 300 ke RM 2,000 sebulan dengan menjual produk makanan tambahan (superfoods), Thibbun Nabawi seperti Minyak Zaitun, Minyak Habbatus Sauda dan Madu.

Kami tidak mahu menjanjikan bulan dan bintang tetapi dengan izin-Nya, anda mampu mencapainya dengan melakukan gerak kerja yang telah kami susun dan terbukti sudah membantu ramai dropship dan ejen Tib Safarjal (#UsahawanMUDA) kami.

Mengenai Tib Safarjal dan
Kebaikan produk yang kami pasarkan?

Perjuangan kami adalah untuk memberikan pilihan makanan tambahan yang lebih baik kepada para pengguna di Malaysia.

Setiap kelebihan bahan yang diketengahkan adalah berdasarkan sumber rujukan yang berkredibiliti. Tanpa perlu pemasaran yang mengelirukan. Tanpa perlu gembar-gembur perkara yang tidak perlu. Tanpa perlu menggunakan nas-nas agama diluar konteks.

Kami terpaksa tampil berbeza. Supaya anda boleh mengamalkan makanan yang benar-benar berkhasiat. Supaya anda boleh merasai makanan yang benar-benar asli. Supaya anda boleh menggunakan makanan yang benar-benar selamat.

Kami percaya anda juga sama, inginkan yang terbaik untuk diri dan keluarga tersayang. Anda pasti akan memilih makanan tambahan yang berkhasiat, asli dan selamat untuk diamalkan seisi keluarga.

Menggengam dasar perjuangan ini, Insyaallah produk-produk ini mampu menjadi jenama pilihan bagi pengguna yang mementingkan makanan tambahan berkualiti tinggi untuk kesihatan diri dan keluarga tersayang. Jom sertai kami!

Produk yang Memenuhi Piawaian serta Pengiktirafan oleh Badan Kerajaan dan Antarabangsa.

Minyak Zaitun Extra Virgin

Extra Virgin Olive Oil (EVOO)

Madu Bunga Habbatus Sauda

Habbatus Sauda Flower Honey

Minuman Jus Delima Organik

Organic Pomegranate Juice
  • Terbukti Secara Saintifik

Setiap produk yang dikeluarkan adalah berdasarkan bahan asas yang terbukti secara saintifik mempunyai pelbagai khasiat dan disokong dengan kajian serta jurnal perubatan yang berkredibiliti.

  • Selamat Untuk Diamalkan

Setiap produk yang dikeluarkan akan melalui beberapa siri ujian makmal kerana ia perlu memenuhi beberapa indikator yang telah ditetapkan bagi memastikan produk tersebut asli dan selamat.

  • Diakui Oleh Pakar

Setiap produk yang dikeluarkan juga akan melalui siri diskusi serta semakan daripada pakar bidang dan ahli akademik yang berautoriti. Semua hasil ujian makmal yang diperoleh akan dirujuk kepada mereka.

Jenama Pilihan Ribuan Pengguna di Malaysia

4.5 dari 5 pengguna telah merasai perubahan yang positif menggunakan produk keluaran Sihaté. Sebahagian dari mereka sudi berkongsi pengalaman.

“Saya penggemar sukan berbasikal ekstrim. Sejak sekian lama suppliment saya adalah minyak zaitun Sihaté. Alhamdulillah.”

En Zakaria
“Saya dah cuba macam-macam jenama dan baru mencuba minyak zaitun Sihaté. Rasa best, tak pahit. Saya sangat berpuas hati.”

Pn Norsiati Yaacub, Pasir Mas
“Saya dah minum nak habis sebotol. Satu sudu pagi dan satu sudu malam. Rasa lebih sihat. Rasa lebih bertenaga. Sangat bagus!”

En Sidry
“Produk keluaran Sihaté telah mendapat verifikasi menyeluruh dari pengilangan, pengeluaran hingga berada di dalam pasaran.”

En Sayed Munawar, Pengacara TV RTM selama 23 tahun.
“Pengalaman bersama pasukan Sihaté di Turki memberikan satu dimensi yang sangat berbeza. Ekosistem mereka sangat baik dan memenuhi piawaian dunia untuk menghasilkan produk terbaik. Saya sendiri mengamalkan produk keluaran Sihaté setiap hari kerana yakin dengan keaslian produk mereka.”

Dr. Wan Nasyrudin Wan Abdullah, Pensyarah Kanan Tafsir, Mukjizat Sains al-Quran & Pemakanan Sunnah, UKM. Penulis buku Indahnya Pemakanan & Perubatan Islam.

MAKANAN TAMBAHAN BUKAN UBAT: Hasil mengamalkan makanan tambahan adalah pelbagai dan berbeza mengikut individu. Ia bergantung terhadap pelbagai faktor seperti cara penggunaan, gaya hidup dan sebagainya.

Apakah kelebihan menjadi Team Dropship Tib Safarjal?

Di Tib Safarjal, kami menggunakan model perniagaan secara TRADING. Lebih tinggi jualan anda, lebih tinggi keuntungan yang anda perolehi.

Selain produk ini mempunyai sumber rujukan yang berkredibiliti, sokongan pengiklanan yang berterusan daripada syarikat juga sentiasa dijalankan supaya jenama semakin dikenali di pasaran dan menambah kepercayaaan pelanggan terhadap produk. Dan seterusnya, secara langsung dapat membantu semua ejen membuat jualan dengan mudah kepada pelanggan.

Dengan sokongan ini, produk kita sentiasa mendapat permintaan secara harian/bulanan dan mempunyai kadar REPEAT ORDER yang tinggi kerana pelanggan telah merasai manfaatnya kepada kesihatan diri dan keluarga.

Bukan itu sahaja, Team Dropship Tib Safarjal akan dilengkapi dengan sistem sokongan seperti:

  • Latihan dan Bimbingan

Ilmu produk, kemahiran close sale, marketing dan perawatan disediakan untuk membantu buat jualan.

  • Group Pertanyaan & Solusi

Panel berkelayakan yang menjawab pertanyaan dan peluang untuk perkasakan ilmu nutrisi & kemahiran perawatan.

  • Tanpa Perlu Simpan Stok

Hanya perlu submit order beserta bayaran & HQ akan maklumkan ejen terdekat untuk menguruskan penghantaran kepada pelanggan.

Pengambilan Dropship adalah TERHAD.

kami hanya memilih mereka yang benar-benar komited untuk menambah pendapatan dan menjalankan gerak kerja yang disediakan. Pihak syarikat berhak menolak permohonan.

Adakah anda sudah bersedia dan mempunyai kesungguhan untuk jana pendapatan?

Hantarkan permohonan anda melalui borang dibawah. Pengurus kami akan menghubungi anda untuk semakan dan penerangan lanjut. Rebut peluang sementara masih ada kekosongan.

Adakah anda mengamalkan makanan quranik/sunnah? *
Anda berminat menjadi dropship kerana? *
Adakah anda pernah berniaga atau menjual sebarang produk? *
Bersedia memberikan komitmen permulaan? *
Bagaimana anda tahu peluang menjadi ejen? *